Palvelua ja huolella valittuja tuotteita. Soita meille: 045 114 4878 / 02 250 2959

Olemme avoinna
Arkisin klo 9.00 - 17.00
Lauantaisin klo 10.00 - 14.00

Toimistotuote Blue Sign Oy

Blue Sign Oy
Toimistotuote Blue Sign Oy on merkintäalan osaaja. Valikoimamme on pienen pienistä, suuren suuriin tuotteisiin. Uniikit yksittäiskappaleet ja isot sarjat, kaikki järjestyy. Missä ikinä haluatkin näkyä - me osaamme auttaa! Myymälämme sijaitsee Turun ydinkeskustassa Linnankadulla, aivan pääkirjaston kupeessa. Toimialueemme on koko Suomi. Bluessa palvellaan jo vuodesta 1997 alkaneella iloisella asenteella 3 naisen voimin.

”Sen minkä tekee mielellään, sen tekee myös hyvin”, meillä sanotaan. Tarjoamme palvelua asiakkaan parhaaksi persoonat kohdaten. Voit olla mukana tuotteen suunnitteluprosessissa ihan juuri sen verran kun haluat, tai olla olematta. Meille toimitettava materiaali halutusta tuotteesta voi olla vain ajatus, tai valmiiksi asti hiottu tiedosto - tai jotakin siltä väliltä. Oikovedokset tuotteista aina veloituksetta ja sitoumuksetta.

Haluamme tehdä palvelumme asiakkaalle mahdollisimman helpoksi. Logot ja graafiset ohjeistukset, kuten myös yksittäiset tiedostotkin jäävät kaikki talteen tänne. Asiakkaan ei tarvitse murehtia logojen väreistä, kirjasinfonteista tai tuotteiden koosta, tai siitä mitä teknisiä vaatimuksia lopputuotteen suunnittelussa tulee ottaa huomioon. Lisätilausten tai esim. yhteystietoihin tulevien muutosten hoitaminen on helppoa. Oikean tuotteen ja nopean ratkaisun löytäminen takaa molemminpuolisen tyytyväisyyden, säästäen kaikkien kustannuksia ja aikaa.

Tarvitessasi ratkaisua merkintää, kaivertamiseen tai painotuotteisiin liittyvissä pulmatilanteissa, älä epäröi vaan ota yhteyttä!