Palvelua ja huolella valittuja tuotteita. Soita meille: 045 114 4878 / 02 250 2959

Olemme avoinna
Arkisin klo 9.00 - 17.00
Lauantaisin klo 10.00 - 14.00

Tarrat joka tarkoitukseen

Tarra

Painamme tarrat joka lähtöön. Paperitarrat saatavilla joko yksittäiskappaleina tai ritsattuina arkkeina, esim. tuote-, mainos- ja osoitetarrat. Saatavana myös A4 yksittäisarkkeina. Osoitetarrat ja muut pienet tarrat ovat saatavana myös kulta- ja hopeatarrana. Meiltä on saatavilla myös huomiotarra esim. osoitteen muutoksiin, käyttöohjeisiin ja varoituksiin. Muovipintaiset tarrat, sään- ja pesunkestävinä sopivat hyvin ulkotiloihin ja muihin vaativiin olosuhteisiin läpinäkyvällä tai valkoisella pohjalla. Teemme myös autoon liimattavat mainoksia neliväripainatuksella sekä mainosvalolaatikoiden tarroitukset.

Valmistamme tarrat myös silkkipainettuna erikoisempiin pohjamateriaaleihin tai erityistä kestävyyttä vaativiin kohteisiin, esim. työkalujen/työkoneiden merkitsemisiin.

Painamme etiketit ja elintarviketeollisuuden tarrat kosteuden kestävinä esimerkiksi tuoretuotteiden vaatimiin olosuhteisiin, tarrataustalla ja viivakoodeilla. Valmistamme tarrat myös etikettityyppisinä esim. säilykkeisiin ja lasipulloihin tai -purkkeihin.

Meiltä saat kätevästi myös leikatut ikkuna-, auto- ja venetarrat sekä ilman taustaa olevat tarrat ja tarroitukset.

Mainosteippaukset autoihin ja liiketiloihin

Valmistamme korkealaatuiset ja säänkestävät tarrat ja teemme mainosteippaukset:

  • Ikkunatarrat - näyteikkunat ja valomainosteippaukset
  • Autotarrat - mainos- ja yritystarrat
  • Venetarrat - koriste, nimi ja rekisteritarrat
  • Sisustustarrat - kotiin ja yritystiloihin
  • Tarroitetut kilvet - opaste- , mainos- ja yrityskilvet

Valmistamme tarrat 4-värisinä tai leikattuina tarroina, asennuskalvolla. Meiltä saat myös tummennuskalvot ja auringonsuojakalvot, autoon ja ikkunapintoihin vähentämään auringon aiheuttamaa lämpötilan nousua. Kysy myös peilitarraa tai huurrelasitarraa näköesteeksi. Peilitarrasta näkyy toiselta puolelta läpi. Huurrelasitarra päästää valon sisään ja sopii erinomaisesti vaikka saunatiloihin. Kromitarralla saat upeaa “blingiä” elämään. Kaikki ovat saatavilla mittojen mukaan ja omilla kuvioinneilla.

Tarroituksiin saatavilla myös asennuspalvelu Turun ympäristöön / sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää. Laskemme mielellämme tarjouksen!

Ota yhteyttä niin laskemme mielellämme tarjouksen