Palvelua ja huolella valittuja tuotteita. Soita meille: 045 114 4878 / 02 250 2959

Olemme avoinna
Arkisin klo 9.00 - 17.00
Lauantaisin klo 10.00 - 14.00

Kuittivihot ja lomakkeet eri tarkoituksiin

lomakkeet

Blue Sign Oy tarjoaa kuitit kaiken kokoisina ja omilla tiedoilla valmiiksi painettuina. Kassakuitit, tuntilaput, rahtikirjat ja lähetteet ovat saatavana liimasidottuina vihkoina (kääntöpahvilla) tai yksittäissetteinä.

A4, A5 tai A6 tilauslomakkeet ja saatteet ja lippuvihot sekä lehtiöt saat kaikki helposti kauttamme (katso meidän valmiit mallimme). Kaikki tuotteet ovat saatavilla myösesim. liimasidottuina vihkoina, valmiilla mappirei´ityksillä, juoksevalla numeroinnilla, repäisyviivalla sekä muilla jälkikäsittelyillä!

Kirjekuoret ja kirjelomakkeet

kuoret

Kauttamme saat kaikki kirjekuori-, kirjelomake ja laskutuspohja painatukset. Saatavilla on molemmin puolin offset-painatettuina lähes kaikki kirjekuorimallit myös erityiskokoisilla osoiteikkunoilla tai pystymallisina kuorina. Kirjekuorissa on silikoniliima suljenta.

A4 lomakkeet sopivat esim. kirjepohjiksi, laskutuslomakkeiksi. Meiltä saat valmiiksi sovitettuna esim. laskutusohjelmaanne sopiviksi, yhteys- tai tilitiedoilla varustettuina.

A4, A5 tai A6 tilauslomakkeet ja saatteet ja lippuvihot sekä lehtiöt saat kaikki helposti kauttamme (katso meidän valmiit mallimme). Kaikki tuotteet ovat saatavilla myös esim. liimasidottuina vihkoina, valmiilla mappirei´ityksillä, juoksevalla numeroinnilla, repäisyviivalla sekä muilla jälkikäsittelyillä!

Aina tarve ei ole tuhansia kappaleita, joten laskemme tarjouksen myös pienille erille.

Ota yhteyttä niin laskemme mielellämme tarjouksen!