Palvelua ja huolella valittuja tuotteita. Soita meille: 045 114 4878 / 02 250 2959

Olemme avoinna
Arkisin klo 9.00 - 17.00
Lauantaisin klo 10.00 - 14.00

Käyntikorttien suunnittelu ja painatus

käyntikortit

Hyvän ensivaikutelman voit tehdä vain kerran!

Teemme sinulle sopivat ja oman näköisesi käyntikortit. Teemme käyntikorttien taittotyön täällä puolestasi, toimitat meille vain korttiin tulevat tiedot ja kuvat esim. sähköpostin liitteenä. Voit tietysti toimittaa meille valmiinkin aineiston. 

Meillä on valikoimissamme tarjolla useita erilaisia asettelumalleja ja -tyylejä joka lähtöön. Toisinaan on tarpeen olla virallinen kun taas toisinaan voi kortin kanssa vähän leikitelläkin.

Digitaalisesti painetut neliväriset käyntikortit saat kauttamme edullisesti ja nopeasti. Teemme kortit myös pienemmissä erissä, tarvittaessa jopa yksittäisinä kappaleina. Käyntikorttisi voit saada vaikka laminoituna, jolloin ensivaikutelma on ihan omaa luokkaansa ja kestää varmasti myös kovemmassa käytössä. Valikoimissamme myös laadukkaat erikoiskartongit, joissa on esim. pintakuviointia tai erikoisvärjätty materiaali. 

Valikoimastamme löytyvät myös muoviset käyntikortit, jäsen- ja kanta-asiakaskortit sekä painatukset hopea- ja kultapohjaisiin kortteihin. Valmistamme myös henkilökohtaiset lääkekortit, johon kerätään tärkeimmät terveys- ja lääkitystiedot.

Ota yhteyttä niin laskemme mielellämme tarjouksen!