Palvelua ja huolella valittuja tuotteita. Soita meille: 045 114 4878 / 02 250 2959

Olemme avoinna
Arkisin klo 9.00 - 17.00
Lauantaisin klo 10.00 - 14.00

Nimineulat

rintaneula

Tyylikäs nimineula antaa huolitellun kuvan yrityksestä. Nimineula kertoo kuka olet, mistä yrityksestä, asemasi tai työtehtäväsi. Nimineula palvelee, helpottaa asiakkaan asiointia, antaa luotettavan ensivaikutelman, henkilökunta erottuu asiakkaista ja näytteilleasettaja messuvieraista. Toisinaan nimineulaan halutaan paljon informaatiota. Yrityksen nimi + logo, henkilön koko nimi ja titteli, toisinaan halutaan jakaa asiakkaiden kanssa vain etunimi. Teemme mielellämme nimineulastanne oikovedoksen hyväksyttäväksenne.

Useimmin käytettyjä mallejamme ovat suorakaide, soikea ja suorakaide pyöristetyillä kulmilla. Joissain ammattialoilla nimineulan malli on määritelty, mutta toteutamme täällä villeimpiäkin visioita. Nimineulat voidaan vaikka leikata logonne muotoon yms. Malli voi olla myös pyöreä tai neliö ja teksti vaikka ”nega” kaiverruksella.

Nimineulat kaiverrettuna

Nimineulat ovat saatavilla 2-värisenä, esim. valkoinen muovi ja musta kaiverrus (myös logo), sekä nimellä, tittelillä ja logolla varustettuna. Teksti toteutetaan yleensä kaksirivisenä, teksti voidaan laittaa juoksemaan kaarelle.

Ensimmäisellä kerralla logonne muunnetaan kaiverruskoneelle sopivaksi tiedostoksi ja tämän jälkeen logoa voidaan käyttää vapaasti kaikissa kaiverrustöissä (esim. kilvet)

Nimineulat painettuna

Nimineulan painaminen kannattaa kun nimineulaan halutaan enemmän värejä kuin kaiverrettavista nimineuloista löytyy, esimerkiksi 3-värinen logo tai erikoiset värit. Painettaessa nimineuloja on käytössä koko Pantone -kartta eli kaikki painovärit.

Nimineulavarasto

Yrityksillä ja yhdistyksillä on mahdollisuus teettää nimineuloja varastoon. Nimineuloihin on painettu/kaiverrettu valmiiksi kaikki muu tieto, paitsi henkilöiden nimet. Varastointi palvelumme auttaa säästämään kustannuksissa, koska tällöin ei tarvitse enää aloittaa painotyötä uudelleen ja nopeuttaa jatkotilausten aikataulua huomattavasti, esim. postitus vaikka suoraan messuille!

Suuren määrän kappale hinta per nimineula on edullisempi ja kun erä on maksettu kokonaan käy yksittäisille uusille henkilöille nimineulan tilaus helposti vaikka puhelimitse ilman pienlaskutuslisiä ja muita ylimääräisiä kuluja.

Väliaikaiset nimineulat

Lyhytaikaiseen käyttöön sopivat kevyemmät, laminoidut nimineulat 4 -väripainatuksella, joiden toimitus myös onnistuu hyvinkin nopealla aikataululla. Tällaisia voivat ola esimerkiksi kutsuvierastilaisuuksiin vieraille nimikoidut henkilökortit.

Ota yhteyttä niin laskemme mielellämme tarjouksen!